(Poistunut julkaisusta)

Haemme lähihoitajia Jyväskylän Validia-taloon
Validia Asuminen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Jyväskylän Validia-taloon kuusi lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat mahdollisimman pian. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Jyväskylän Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Meillä saat kilpailukykyisen palkan (G20) yksityisen sektorin työnantajien keskuudessa. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anu Haapasalo p. 044 765 0749 tai anu.haapasalo@validia.fi 

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 22.08.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea: haastattelut aloitetaan jo hakuajalla! 

Pääset tutustumaan tarkemmin työtehtäviin sekä jättämään hakemuksesi klikkaamalla tästä.