(Poistunut julkaisusta)

Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia
MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

TERVETULOA TÖIHIN MEREOON!

Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia yksiköihimme pääkaupunkiseudulle eri pituisiin työsuhteisiin joko koko- tai osa-aikatyöhön. Haemme myös keikkatyöntekijöitä.

Yksiköissämme tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille muistisairaille ja kehitysvammaisille. Lisäksi tarjoamme kotihoitopalveluja ja päivätoimintaa. Yksikkömme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat erittäin kodikkaita sekä viihtyisiä. Käy tutustumassa yksiköihimme nettisivuillamme www.mereo.fi.

Edellytämme lähihoitajan tehtävään lähihoitajan tutkintoa tai voit olla myös alan opiskelija. Sinulla on mielellään jo työkokemusta alalta, mutta tärkeintä on aito sitoutuminen ja innostus toteuttaa laadukasta ja ammattitaitoista hoivatyötä. Työtehtäviisi kuuluu ryhmäkodin asukkaidemme avustaminen päivittäisissä toiminnoissa kuntouttavan työotteen periaattein, viriketoiminta, hygieniahoito sekä lääkehoito.  Lisäksi asiakkaan tarpeiden mukaisesti siisteydestä huolehtiminen ja muu apu.

Edellytämme hoiva-avustajan tehtävään hoiva-avustajan koulutusta ja mielellään työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös vasta-alkaja. Työtehtäviisi kuuluu asukkaidemme avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, viriketoiminta sekä asiakkaan tarpeiden mukaisesta siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös muita kodinhoidollisia tehtäviä (mm. pyykkihuolto) yksikössä.

Olet tärkeä osa yksikön toimintaa ja haluat olla mukana toteuttamassa iloista, aktiivista ja lämminhenkistä hoivaa asukkaidemme kodissa.

Hae työpaikkaa MEREOn avoimen haun kautta osoitteessa: www.mereo.fi / Meille töihin / Avoin hakemus (http://www.mereo.fi/meille_toihin/avoin_hakemus/). Merkitse hakemukseesi, missä yksikössä mieluiten työskentelisit. Lisätietoa tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Maarit Parkkola, p. 040 8267323.

Tule mukaan mielenkiintoiseen ja kehittyvään MEREOON! Olemme täysin kotimainen ja yhteiskunnallinen toimija, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki.