(Poistunut julkaisusta)

Haemme laatuinsinööriä Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme globaalin asiakasyrityksemme puolesta LAATUINSINÖÖRIÄ toimimaan oston tiimin tukena päivittäisissä työtehtävissä. Jos viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tässä on hyvä uramahdollisuus kehittyä laadunvalvonnan työtehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.

Sinulla on tekninen koulutus, esimerkiksi konetekniikan insinöörin, tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Aikaisempi kokemus hankinnan tehtävistä on eduksi. Omaat proaktiivisen asenteen työntekoon, ja ratkaiset oma-aloitteisesti toiminnan laatuun liittyviä haasteita. Olet kehittymishaluinen ja nopea omaksumaan uusia työtehtäviä, sekä siedät hyvin painetta ja kiiretilanteita. Tehtävässä suoriutumiseen tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja ja kommunikoit sujuvasti tiimin kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, sekä SAP tai Sharepoint-käyttökokemus katsotaan eduksi tässä hakuprosessissa. Lisäksi tehtävässä vaaditaan ymmärrystä teknisistä piirustuksista ja mitoituksista.
  Vastaat tuote-/komponenttitoimituksiin liittyvistä laatuasioista. Käsittelet laatupoikkeamia, hoidat reklamaatiot sekä niihin liittyvät kustannus- ja hyvitysasiat. Lisäksi työhön kuuluu laadun osalta raportointia ja esitysmateriaalien tekemistä. Ratkaiset aktiivisella otteella vastaantulevia ongelmia ja teet toimittajakohtaisia yhteenvetoja laatunäkökulmasta. Teet päivittäin yhteistyötä yrityksen sisällä ensi sijassa tiimin ostajien kanssa, minkä lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä pääasiassa kotimaisiin ja muihin Eurooppalaisiin toimittajiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön tunnetussa ja menestyvässä yrityksessä, hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tehtävät ovat haastavia ja sinulla on mahdollisuus oppia paljon.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin maanantaihin 26.helmikuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Laatuinsinööri


Sijainti:  SALO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO