(Poistunut julkaisusta)

Haemme Laadunvalvojaa Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Laitilaan laadunvalvojaa. Työ edellyttää vuorotyövalmiutta. Laadunvalvojan tehtävä on määräaikainen, mutta tässä on mahdollisuus myös toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi asiakkaallamme kuuluvat laadunvalvonta tuotannossa sekä esimerkiksi tarvittavat korjaus- ja pakkaustehtävät.

Työ sopii sinulle, jos pidät toistuvasta työstä, johon sisältyy kuitenkin myös rutiinien lisäksi vaihtelua. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi. Olet työntekijänä tarkka ja huolellinen. Kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta sekä tilaisuuden työskennellä mukavassa työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Suolahti p. 040-664 1447.