(Poistunut julkaisusta)

Haemme konsulenttia tuotemaistatuksiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Etsimme nyt asiakkaallemme konsulenttia päivittäistavarakaupoissa tehtäviin tuotemaistatuksiin / myyntipäiviin.

Työt tapahtuvat torstaina, perjantaina tai lauantaina sekä kuukauden viimeisenä päivänä.

Toimialueesi on pääkaupunkiseutu ja on eduksi, jos voit toimia myös Lahdessa ja Heinolassa.


Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mutta viimeistään 14.2.2020.

Mitä odotamme sinulta?


Olet puhelias, asiakaspalvelun omaava ja tunnollinen tekijä.

Myytävät tuotteet ovat pääosin elintarvikkeita ja näin ollen on plussaa, jos sinulla on hygieniapassi, mutta voit sen toki suorittaa myös ennen töiden alkamista.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Haemme konsulenttia tuotemaistatuksiin.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Sales Manager Aleksi Pantsuun sähköpostitse aleksi.pantsu@temp-team.fi tai puhelimitse 040 307 5115.