(Poistunut julkaisusta)

Haemme koneistajaa/koneenkäyttäjää Raumalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
 

Oletko etsimässä uusia haasteita tuotannon työtehtävien saralta? Haluatko oppia uutta ja kerryttää työkokemusta metallialan työtehtävistä ja koneiden käytöstä?  
Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme koneistajaa/koneenkäyttäjää määräaikaiseen työsuhteeseen Raumalle. Työtä tehdään 3-vuorossa ja viikoittainen työaika on 40h.
Työtehtäviisi asiakkaallamme kuuluvat koneiden käyttö ja laadunvalvonta sekä tarvittavat kokoonpano- ja pakkaustehtävät.
Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi. Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotantotehtävistä sekä teknisten kuvien lukutaito katsotaan eduksi, mutta motivoinut asenne ja kiinnostus alaa kohtaan ovat kuitenkin tärkeintä.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa siistissä työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 13.03.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  RAUMA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma