(Poistunut julkaisusta)

Haemme koneinsinööriä/mekaniikkasuunnittelijaa Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
  Erkomat on vuonna 1977 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja automaattisia järjestelmiä jauhemaisten aineiden säkitykseen ja lavaukseen (ERKOPACKING).
 Erkomatin asiakkaita ovat mm. kemianteollisuus, elintarviketeollisuus ja rakennusmateriaaliteollisuus.
 Heidän erityisosaaminen on suursäkkien ja venttiilisäkkien täyttöjärjestelmät, sekä säkkien lavausjärjestelmät. Erkomatin päätuotteen he suunnittelevat ja valmistavat itse.
 Lisäksi he valmistavat, tuovat maahan ja edustavat korkealaatuista jauheidenkäsittelylaitteita ja komponentteja.
 
Haemme asiakkaallemme Erkomat Oy:lle Kotkaan kahta Koneinsinööriä/Mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.
 
Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten insinööri tai DI (konesuunnittelu, -automaatio). Työkokemusta 3D suunnittelusta tulisi olla vähintään muutaman vuoden ajalta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullisesta ja kirjallista osaamista. Odotamme myös matkustusvalmiutta, vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
Eduksesi katsotaan konepajakokemus, valmistustekniikoiden tuntemus ja tietämys koneenrakennusalan lainsäädännöistä sekä standardeista.
 
Tehtävässä työskentelet suunnittelu- tai asiantuntija tehtävissä tiimin kanssa. Työtehtävät koostuvat eri vaiheiden suunnittelu tehtävistä, tuotekehityksestä ja testauksesta.
 
Tarjoamme monipuolisen työkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoisilta kollegoilta.  Käytössäsi on myös asianmukainen 3D suunnitteluohjelmisto ja ergonominen työpiste.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.7. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneinsinööri/mekaniikkasuunnittelija


Sijainti:  LAPPEENRANTA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka