Haemme kokoonpanijoita
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2021
Omaatko hyvät kädentaidot ja olet näppäsorminen tekijä? Haluatko työskennellä työpaikassa missä tuotteiden laatu ja asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntä? Jos, tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi.
 
Mahtavaa, asiakkaallamme Elektropointilla toiminta kasvaa ja haemmekin heille lisää tekijöitä kokoonpano tehtäviin Hollolaan.
Työtehtävät ovat elektroniikkalan toimintatehtävissä, esimerkiksi johdinsarjatuotannon ja sähkömekaanisen kokoonpanon valmistuksessa. Kokemus johtokoneiden käytöstä on hyvää plussaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti. 
 
Toivomme, että työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Sinulla on näppärät sormet ja pystyt tekemään rutiininomaista työtä. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeää on loistava työmotivaatio ja kiinnostus kokoonpano tehtäviin. 
Tarjoamme sinulle: Työsuhde on aluksi määräaikainen (6 kk), mutta tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyrityksellemme. Työ on päivätyötä. Palkkaus on teknologian tessin mukainen.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 23.5 2021 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu p. 050 592 5575 / katja.risu@personalhuset.fi.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 Avainsanat: kokoonpano, elektroniikka

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450065
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hollola