Haemme Kokoonpanijaa
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2021

Oletko näppäräsorminen ja omaat hyvät kädentaidot? Haluatko työskennellä työpaikassa missä tuotteiden laatu ja työnilo ovat lähellä sydäntä? Jos, tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi.

Mahtavaa, asiakkaallamme Mirror Linella toiminta senkun vain kiihtyy ja haemmekin heille lisää tekijöitä kokoonpanotehtäviin Karijoelle vakituiseen työsuhteeseen.

Mirror Line valmistaa 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja Karijoella. Yrityksen missio on luoda maailman paras työympäristö, joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaiden elämään. Yrityksen ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perheyrittäjyys. ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Työ kokoonpanijana pitää sisällään valmistusprosessiin kuuluvien liukukuovien kasausta. Perustyökalujen pysyminen kädessä ja laskutaito ovat plussaa tässä tehtävässä.

Toivomme, että työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Sinulla on näppärät sormet ja pystyt tekemään rutiininomaista työtä. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeää on loistava työmotivaatio ja kiinnostus kokoonpano tehtäviin. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä, ja haluatkin kuulua osaksi Mirror Linen positiivista porukkaa. Suomen tai englannin kielen taito on välttämätön. 

Tarjoamme vakituisen työn huippuporukassa. Sinulla on käytössäsi Mirror Linen vaihtelevat etuisuudet kuten tykysetelit, Firstbeat -mittaukset ja välillä voit hemmotella itsesäsi hierojalla. Tässä yrityksessä pidetään huolta henkilöstöstä ja heillä onkin käytössä työntekijälähettiläs-tiimi, joka järjestää aktiivisesti erilaista tyky-toimintaa.

Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7–15.30) ja iltavuoroissa (klo 11–19.30). Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä Mirror Linen omille kirjoille. Huomioithan, että tarvitset liikkumista varten auton työpaikan sijainnin vuoksi.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 30.9 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: kokoonpano, puusepänteollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498422
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki