Haemme keskustelutaitoisia ihmisiä Fortumin myyntitiimiin!

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Rainmaker <3 Fortum

Rainmaker ja Fortum ovat olleet myynnin kumppaneita menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö ja valittu useasti Suomen luotettavimmaksi sähköyhtiöksi. Rainmaker taas on myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilainen ja alan markkinajohtaja Suomessa. Rainmakerilla myymme Fortumin sähkösopimuksia monikanavaisesti myyntipisteillä ja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille, sekä puhelimitse, videopalavereissa ja tarvittaessa henkilökohtaisissa tapaamisissa yritysasiakkaille. Meillä voitkin saada myyntityöhön erinomaisen koulutuksen ja mahdollisuuksia edetä urallasi aloittelijasta vaativiinkin myyntitehtäviin.

B2C- Myyjän työtehtävä

Tässä B2C -myyjän tehtävässä kontaktoit puhelimitse kuluttaja-asiakkaita kartoittaen sähkönkulutustarpeen ja mitä asioita asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Käytössäsi on Fortumin vaikuttava tuotekokonaisuus sekä luotettava brändi. Tavoitteenasi on myydä kuluttajille sähkösopimuksia sekä lisäpalveluita. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta.

Mitä odotamme sinulta

Olet aikuinen, jolla voi olla jonkin verran kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, sitä ei kuitenkaan vaadita. Sinä osaat kuunnella sekä ymmärtää ihmisten tarpeita ja murheita. Sinä myös haluat ja pystyt kommunikoimaan selkeästi ja kiinnostavasti. Me koulutamme kaikki tarvittavat tiedot ja taidot työssäsi onnistumiseksi. Tärkeintä on avoin asenne ja joutuisa ote työhön. Meillä Rainmakerilla on tarjota urapolku myynnin ja asiakaskohtaamisten parissa. Myyntityö sopii mainiosti sinulle, joka haluat haastaa itseäsi sekä kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osallistumaan Rainmakerin korkeatasoiseen myynnin koulutukseen ja työsuhteen aikana valmennamme sinusta myynnin ammattilaisen. Tarjoamme työssä kiinteän pohjapalkan ja hyvän ansaintamahdollisuuden provisioilla. Keskimääräinen tuntiansio tavoitteen mukaisella tuloksella on 16-18 € tunnissa. Työtä tehdään arkisin 18-37,5 tuntia viikossa. Meillä onnistuessasi sinulla on mahdollisuus edetä uralla Fortumin yritysmyyntiin ja jopa Fortumin Account Managerin tehtäviin. Tuemme sinua onnistumaan uratavoitteissasi!

Kiinnostuitko?

Voit olla suoraan Kirsiin yhteydessä whatsapilla tai soittamalla numeroon 040 7147996. Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla kirsi.lemettinen@rainmaker.fi tai jättää yhteystietosi rekrybotillemme. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Paikkakunta: Oulu
Aloitukset: 4.5. ja 8.6.2021
Työajat: 18-37,5h/vko (09:00-20:00 välissä)

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 1.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta