(Poistunut julkaisusta)

Haemme kesätyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Aikainen lintu madon nappaa! Joko kesä on sinunkin mielessäsi? Etsitkö kesätyötä omalta alaltasi tai haluat kokeilla välillä jotain uutta? Oletko vaikkapa puualan osaaja, metallipuolen tekijä, siivooja, logistiikan osaaja, kuljettaja tai intohimonasi on palvelutyö? Jos kiinnostuit, jatka lukemista voit olla meidän etsimämme kesätekijä!

Haemme asiakkaillemme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Miltä kuullostaisi tuleva kesä esimerkiksi kuorma - auton ratissa, nostolavan kuljettajana, tuotantotyössä, kokoonpanotehtävissä, varastolla, asiakaspalvelussa tai vaikkapa hitsaajana?

Odotamme sinulta tietyistä tehtävistä alan osaamista, mutta kesätyötä on myös aloilla joissa innostuneisuus, halu oppia ja motivaatio sitoutua työn tekemiseen riittävät.

Toivomme sinulta reipasta ja oma - aloitteista asennoitumista työhön. Olet hyvällä jalalla liikkeellä, ja teet työsi ahkeralla sekä iloisella otteella. 

Tarjoamme sinulle kesätyötä Päijät - Hämeen alueelta ja mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä kanssamme syksyn saapuessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 30.4 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä