(Poistunut julkaisusta)

Haemme kesätyöntekijöitä Laitilaan!
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
 Hae Adeccolle kesätöihin!  Pääset osaksi monipuolisia työtehtäviä ja uusia kokemuksia sekä  mahdollisuuden verkostoitua!  
 
Haemme nyt asiakkaallemme kesätyöntekijöitä Laitilan alueelle. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa. Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisesti erilaisiin tehtäviin asiakasyrityksemme tiloissa. Kesätyötehtäviä on avoinna mm. valmistusosastoilla (valmistus- ja pakkaustehtäviä) sekä lähettämössä (varastotyötehtäviä). Viikoittainen työaika on 40h, ja työtä tehdään 2-vuorossa.
Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä täysi-ikäisyyttä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet itseohjautuvasti. Olet kiinnostunut tekemästäsi työstä ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti.
Aikaisempi kokemus työskentelystä tuotantoympäristössä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä asenne ratkaisee!
Kaikki työntekijät koulutetaan tehtäviin. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväalueen. Pääset osaksi aktiivista ja ystävällistä työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen työhösi.
Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Kesätöiden haku on nyt kuumimmillaan. Nappaa oma paikkasi heti!
Viimeinen hakupäivä on 17.03.2019. Aloitamme haastattelut ja käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana.  Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fiAsiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma