Haemme kesätyöntekijöitä Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaallemme kesätyöntekijöitä Laitilan alueelle. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisesti erilaisiin tehtäviin asiakasyrityksemme tiloissa. Kesätyötehtäviä on avoinna mm. valmistusosastoilla (valmistus- ja pakkaustehtäviä) sekä lähettämössä (varastotyötehtäviä). Viikoittainen työaika on 40h, ja työtä tehdään 2-vuorossa.
 

Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet itseohjautuvasti. Olet kiinnostunut tekemästäsi työstä ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti.
Aikaisempi kokemus työskentelystä tuotantoympäristössä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
 


Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväalueen. Pääset osaksi aktiivista ja ystävällistä työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen työhösi.
Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti, sillä aloitamme hakijoiden läpikäynnin jo hakuajan aikana. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094313
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: LAITILA