Haemme Kasaajaa puusepänteollisuuteen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Sinulla pysyy työkalut kädessä, puhkut motivaatioita ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa? Jos, tässä voi olla sinun paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Kasaajaa huonekaluteollisuuteen.

Työtehtävät sisältävät mm. rungonkasausta. Toivommekin, että sinulla pysyvät käsityökalut kädessä ja pystyt itsenäiseen työhön.
 
Odotamme, että työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä ripeä. Sinulla on hyvä olla jo aiempaa kokemusta kasauksesta ja teollisessa työympäristössä työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja, että sinun pisteessäsi työ edistyy. 
Tarjoamme sinulle: Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyrityksellemme. Työ on päivätyötä ja sinulla on mukava työyhteistö työkavereina.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 26.9.2021 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 Avainsanat: kasaus, kokoonpano, teollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494719
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme