(Poistunut julkaisusta)

Haemme kahta sairaanhoitajaa, viittä lähihoitajaa sekä tuntityöntekijöitä Helsinkiin
Validia Asuminen

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme kahta sairaanhoitajaa, viittä lähihoitajaa sekä tuntityöntekijöitä Validia-taloihimme Helsingissä. Sairaanhoitajan työ on päivätyötä arkisin. Lähihoitajan työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta mm.

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Haemme myös tuntityöntekijöitä. Työ sopii hyvin esim. terveydenhuoltoalan opiskelijoille.

Työtä ihmisten kanssa

Työ meillä on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Tarjoamme sinulle

Itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen, mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena.

Tarjoamme lisäksi ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisetelein ja tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia. Käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä ja tule käymään!

Lisätietoja sairaanhoitajan tehtävistä antaa yksikönpäällikkö Pia Jokelainen p. 044 765 0356 tai pia.jokelainen@validia.fi ja lähihoitajien tehtävistä yksikönpäällikkö Paula Sarmesto p. 044 765 1553 tai paula.sarmesto@validia.fi

Pääset tutustumaan tarkemmin työtehtäviin sekä jättämään hakemuksesi klikkaamalla tästä.