(Poistunut julkaisusta)

Haemme kahta kunnossapitoinsinööriä (mek ja sa)
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Vahvistamme organisaatiotamme Kemissä Metsä Fibren tehtaalla ja haemme joukkomme kahta kunnossapitoinsinööriä

Kunnossapitoinsinööri (mekaaninen)
Kunnossapitoinsinööri (sähköautomaatio)

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat sellutehtaan käynnissäpitoyksikön operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa käyttövarmuuden johtaminen ja kehittäminen yhdessä kollegojen ja asiakkaan kanssa, elinkaaren hallinta ja kunnossapitonäkökulman esiin tuominen sekä seisokkien toteuttaminen käyttövarmuusnäkökulmasta. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä.

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on jo useamman vuoden työkokemus teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä hyvä paineensietokyky. Olet yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen, ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Selluteollisuuden prosessituntemus sekä SAP-osaaminen ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Juha Sorsa p. 050 543 7615, juha.sorsa@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 4.10.2020 mennessä.