(Poistunut julkaisusta)

Haemme Installation and Service Manageria
Oy SKF Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

SKF on globaali teollisuuden ja ajoneuvojen keskusvoitelujärjestelmien markkinajohtaja. Voitelujärjestelmien liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologiaosaamisalueista, joka keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen, myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muurameen.

Haemme Installation and Service Manageria
vastaamaan Suomen voiteluliiketoiminnan asennus- ja huoltopalveluista sekä asiakaspalvelusta. Toimintaa johdetaan Muuramesta käsin, mutta toimimme kattavasti ympäri Suomea tehokkaan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Toimit esimiehenä vastuualueesi tiimeille. Tarjoamme monipuolisen työkuvan ja sitä voidaan räätälöidä osaamisesi ja kykyjesi mukaan.
Edellytämme sinulta teknistä osaamista, erityisesti teollisuuden huolto- ja asennustöiden parista sekä aiempaa esimieskokemusta. Sinulla on soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tekninen koulutus. Omaat hyvät kirjalliset ja suulliset kommunikointivalmiudet niin suomeksi kuin englanniksi. Kykenet hyödyntämään IT-työkaluja ja järjestelmiä monipuolisesti sekä kehittämään niitä oman vastuualueesi kannalta.

Sinulla on hyvät edellytykset menestyä tehtävässä, mikäli edellä mainittujen vaatimusten lisäksi olet kehityshakuinen, asiakaslähtöinen ja kykenet johtamaan projekteja sekä viemään asioita maaliin yhdessä muun organisaation kanssa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän sekä näköalapaikan teollisuuteen, kansainvälisen toimintaympäristön ja mahdollisuuden jatkuvalle työssä kehittymiselle. Tehtävässä menestyminen avaa tulevaisuudessa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisiin tehtäviin, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.
Tulet saamaan erinomaisen perehdytyksen tehtävääsi läheisessä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Pääset työskentelemään Muuramessa lähellä paikallista tuotantoa ja tuotekehitystä sekä lisäksi toimimaan yhteistyössä SKF:n kansainvälisen verkoston kanssa.
Asemapaikkasi on Muuramen toimipiste. Asuinpaikkasi voi olla myös muualla, mutta työ edellyttää paikalla oloa Muuramessa useampana päivänä viikossa. Matkapäiviä kertyy n. 60-80/vuosi.

Lisätietoja työtehtävistä antaa SKF:llä Otto Lamberg, puh. 0408496502. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Tea Heinola, puh. 0400 451 039
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 8.3.20.