(Poistunut julkaisusta)

Haemme henkilöä kiviaineksen ja valmisbetonin myyntityöhön
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme henkilöä kiviaineksen ja valmisbetonin myyntityöhön Kuopioon. Tehtäviisi kuuluvat valmisbetonin ja kiviaineksen myyntiin liittyvät tehtävät kuten uusasiakashankinta, tarjousten laatiminen, sopimusneuvottelut, kohteiden jälkiseuranta, asiakkuuksien hoito, sekä tietojärjestelmien ylläpito. Toimit osana Rudus Oy:n Betoni- ja Kivimateriaalit Itä-Suomen myyntitiimiä.

Toivomme hakijalta aktiivista otetta myyntityöhön, kykyä oppia uutta, sekä vastuuntuntoista ja oma-aloitteista asennetta. Koulutamme henkilön tuotteisiimme mutta kokemus rakentamisesta ja tuotteidemme perustuntemus luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä liiketalouden perusteiden tuntemusta. Ajokortti, sekä oma auto on välttämätön työtehtävien suorittamiseen. Työssä menestyminen vaatii hyviä tietotekniikkataitoja sekä aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa.

Tarjoamme monipuolisen työn, sekä mahdollisuuden kehittyä myyntityön moniosaajaksi osana Suomen johtavan rakennusmateriaalitoimittajan henkilöstöä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Kimmo Puolakka, puh. 040 062 7017 tai kimmo.puolakka@rudus.fi.

Jätäthän hakemuksesi 5.12.2018 mennessä.