(Poistunut julkaisusta)

Haemme Hankintapäällikköä Helsinkiin
SATO Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Hankinta on muodostunut viimeisten vuosien aikana olennaiseksi osaksi SATOn liiketoimintaa. Nykyisen henkilön siirtyessä uusien haasteiden pariin, etsimme hänelle korvaajaa kolmen hengen hankintatiimiin. Hankinnasta vastaavana henkilönä vastaat ensisijaisesti SATOn ostamien palveluiden, mutta myös materiaalien hankinta- ja ostotoiminnasta sekä hankintaprosessien suunnittelusta, ohjaamisesta ja kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä erityisesti sekä asunto- että investointiliiketoimintojen kanssa.  

SATOn hankintapäällikkönä vastaat hankintastrategiasta ja sen toteutumisesta. Lisäksi vaikutat vahvasti SATOn kehitykseen toimittajien valinnoilla ja kumppanuuksilla ja osallistut vastuullisuustavoitteiden toteutumiseen. Hankinta on digitalisoitu ja on mm. ottanut käyttöön P2P prosessit ja hankintatyökalut. Otat näistä vahvasti vastuuta ja vaikutat niiden tulevaan kehitykseen sekä olet mukana hankintajärjestelmän pääkäyttäjätiimissä. Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja pääset kehittämään kiinteistöalan edelläkävijää hankinnoissa.  

Toivomme sinulta: 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta hankintojen strategisesta kehittämisestä, palveluiden hankinnoista sekä vahvaa neuvottelutaitoa. Kiinteistöalan projektiliiketoiminta sekä järjestelmien tunteminen on eduksi. 

Sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto. Työskentelytapasi on tavoitteellinen, analyyttinen sekä työtä ja haasteita pelkäämätön. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä rakentaa yhteistyötä sekä SATOn sisällä, että kumppaneiden keskuudessa. Pystyt päivittäisellä työlläsi vaikuttamaan SATOn strategisten tavoitteiden toteutumiseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.   

Tarjoamme sinulle: 

SATOn kulttuuri on avoin, rento ja auttavainen. Työskentelemme asumisen parissa ja haluamme myös työntekijöidemme tuntevan olonsa kotoisaksi. Pidämme huolta henkilöstöstämme muun muassa tarjoamalla laajat työterveyspalvelut, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meillä on modernit työtilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tarjoamme myös työntekijöiden käyttöön vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa. Työkavereiksesi saat reilun 200 hengen joukon asumisen rautaisia ammattilaisia. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 10.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Markku Honkasalo, joka on tavoitettavissa sähköpostitse markku.honkasalo@sato.fi tai puhelimitse 30.11. klo 16-18 ja 7.12. klo 16-18. 

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Strategiamme keskipisteenä ovat asiakkaamme, joille haluamme kehittää koteja yhä paremmalla palvelulla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme. 

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube.