Haemme Fazerille leipomotyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Ihanaa! Kohta jauhot pöllyää ja se on merkki, että laskiaispullasesonki on pian taas täällä! Innostutko käsillä tekemisestä ja nautit työstä hyvässä porukassa? Jos, tässä voi olla seuraava työpaikkasi.

Haemme asiakkaallemme Fazerille kädentaitoisia leipomotyöntekijöitä laskiaispullasesonkiin Vantaalle.

Odotamme sinulta positiivista asennetta työntekoon, sitoutuneisuutta sesongin ajaksi, suomenkielentaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Työ on 2 - vuorotyötä, (6 - 14 ja 14 - 22) mutta sinulla tulee olla myös valmius 3 - vuorotyöhön viimeisten kiireiden aikaan ennen laskiaista. 

Toivomme sinun olevan työssäsi huolellinen, tarkka ja toimeen tarttuva. Omaat myös hyvät tiimityöskentely – ja vuorovaikutustaidot. Elintarvikealan kokemus ja / tai koulutus on tässä tehtävässä plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työ pitää sisällään mm. pullien täyttämistä, koristelua ja pakkausta.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, tunnetut tuotteet, Fazerin myymäläedut, kuntosalipalvelut ja mahdollisesti työtä myös sesongin jälkeen. Sesonki kestää 4.3.22 asti. Käytössä leipomoalan tes. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Työt alkavat 27.12.2021. Tarkistathan, että pääset kulkemaan Fazerintie 6, Vantaa.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jos, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 6.12 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Lue lisää Fazerista osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: laskiainen, tuotantotyö, elintarviketeollisuus, leipomo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot