(Poistunut julkaisusta)

Haemme Fazerille leipomotyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haemme asiakkaallemme kädentaitoisia leipomotyöntekijöitä.

Odotamme sinulta positiivista asennetta työntekoon, sitoutuneisuutta sesongin ajaksi, suomenkielentaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Työ on 2 - vuorotyötä, (6 - 14 ja 14 - 22) mutta sinulla tulee olla myös valmius 3 - vuorotyöhön viimeisten kiireiden aikaan ennen laskiaista.

Toivomme sinun olevan työssäsi huolellinen, tarkka ja toimeen tarttuva. Omaat myös hyvät tiimityöskentely – ja vuorovaikutustaidot. Elintarvikealan kokemus ja / tai koulutus on tässä tehtävässä plussaa.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, tunnetut tuotteet, myymäläedut, kuntosalipalvelut ja mahdollisesti työtä myös sesongin jälkeen. Laskiaispullasesonki alkaa joulukuun lopulla ja kestää ainakin laskiaisviikolle asti.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakuaika 22.11 2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa:katja.risu@personalhuset.fi ja puh 050 592 5575.

Lue lisää Fazerista osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: laskiainen, tuotantotyö, elintarviketeollisuus, leipomo