(Poistunut julkaisusta)

Haemme elintarviketyöntekijää Munax Oy:lle Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme elintarviketyöntekijää Munax Oy:lle Laitilaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu 3-vuorossa ja keskimääräinen työaika on 37,5h / viikko.  
Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta elintarvikealalta. Kuitenkin alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme reipasta ja innostunutta asennetta sekä kiinnostusta ja osaamista työskennellä erilaisten koneiden kanssa. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet toimeen tarttuva ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka tehokkaasti ja huolellisesti. Tarvittaessa pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä. Pastörointikokemus luetaan eduksi.  
Työtehtäviisi elintarviketyöntekijänä kuuluvat elintarvikkeiden valmistukseen kuluvat monipuoliset eri vaiheet kuten pastörointiprosessin valvominen ja suunnittelu, pakkauskoneen käyttö, laaduntarkkailu ja tarvittavien analyysien ottaminen sekä niiden raportointi.  
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, jossa saat käyttää organisointikykyäsi. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat perehdytyksen ja työsuhteeseesi ja oppimiseesi sitoutuvan yrityksen.
 
Mikäli kiinnostuksesi heräsi haethan paikkaa pikimmiten- alamme käymään hakemuksia läpi heti hakuprosessin alettua! Lisätietoja tehtävästä saat 25.2.2018 alkaen HR Consultant Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Elintarviketyöntekijä


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen, 040 635 7833


Toimipaikka:  Rauma