(Poistunut julkaisusta)

Haemme dokumentti-insinööriä Raumalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme dokumentti-insinööriä teollisen alan asiakkaallemme Raumalle projektityöhön.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työn kesto on n. 6kk ja tehtävässä on jatkomahdollisuus projektin tarpeen mukaan.
Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (teknikko/insinööri). Aikaisempi työkokemus teknisestä dokumentoinnista on eduksi, mutta ei välttämätön. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa oleva vastavalmistunut insinööri tai kerryttänyt jo jonkin verran ammatillista kokemusta. Tehtävä edellyttää hyvää IT-osaamista ja järjestelmällistä, oma-aloitteista työotetta. Kielivaatimuksena on sujuva suomi ja hyvä englanti.
Tehtävässä toimit osana tiimiä ja vastaat omalla työpanoksellasi tarvittavien dokumenttien ja taulukoiden ylläpidosta. Työhösi kuuluu mm. konekorttien täyttämistä ja tarkastamista, tiedon hakua yrityksen SAP- ja Lean- järjestelmästä, toimittajien osakatalogien ja yrityksen teknisen piirustusten lukemista ja dokumenttipakettien kokoamista.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana ammattimaista tiimiä menestyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä. Saat arvokasta työkokemusta ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. Tarjoamme mahdollisuuden uraan projektiluonteisessa työssä vankassa asiakasyrityksessämme.
Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin olethan meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme tehtävästä lisää. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian!
Haethan paikkaa osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja saat soittamalla Saritalle 0406212577 tai jättämällä viestin sarita.ojala@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Dokumentti-insinööri


Sijainti:  RAUMA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sarita Ojala, 0406212577


Toimipaikka:  Rauma