(Poistunut julkaisusta)

Haemme dokumentointiassistenttia Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme uutta työntekijää dokumentointiassistentin -positioon Helsingin toimipisteeseen.
Työt on mahdollista aloittaa elo-syyskuun aikana ja työsuhde on määräaikainen kestäen maaliskuun 2019 loppuun mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.
Vastuualueet
Tässä positiossa toimit assistenttina palvelua tuottavalle tuotekehitysryhmälle. Päävastuullesi kuuluvat dokumenttien valmistelu, sekä dokumenttien syöttö ja hallinta erilaisissa järjestelmissä. Lisäksi vastuullasi on yleisiä hallinnollisia ja avustavia työtehtäviä. Tavoitteenasi on hoitaa annetut tehtävät itsenäisesti ja oma-aloitteisesti T&K-funktiossa yhteistyössä tiimisi ja kollegoidesi kanssa. Tehtävässä tarvitset hyvää IT-järjestelmien hallinta- ja käyttötaitoa, sekä hyvää kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi.
Toivomme sinulta
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimerkiksi kaupallista tai teknistä koulutustaustaa. Olet teknisesti suuntautunut ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Työskentelytapasi on reipas ja tarkka; toimit vastuuntuntoisesti ja järjestelmällisesti ja hoidat kunkin tehtävän huolellisesti loppuun saakka. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on taito hallita useita käynnissä olevia projekteja samanaikaisesti.
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ja uuden oppimisen asennetta. Olet sopeutumiskykyinen ja joustava, ja toimistotyön tai teknisen alan työkokemus katsotaan eduksesi tässä hakuprosessissa.
Tarjoamme sinulle työn arvostetussa, kansainvälisessä yhtiössä. Saat osaavan ja mukavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä tehtävässä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian.
Kiinnostuitko?
Tässä hakuprosessissa on loma-ajoista johtuen hieman normaalia pidempi hakuaika ja saapuneet hakemukset käsitellään elokuun alkupuolella. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä viikolla 27 työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Dokumentointiassistentti


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO