Haemme CNC - osaajaa
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2021

Oletko konepuuseppä, CNC - osaaja tai puualan opiskelija, jolle puu on tuttu materiaali? Etsitkö työtä käsillätekemisen parista kasvavassa yrityksessä? Jos, voi olla että teemme jatkossa yhteistyötä! 

Haemme asiakkaallemme Mirror Linelle Karijoelle CNC - koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mirror Line valmistaa 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja Karijoella. Yrityksen missio on luoda maailman paras työympäristö, joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaiden elämään. Yrityksen ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perheyrittäjyys. ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Työ CNC-koneistajana pitää sisällään valmistusprosessiin kuuluvien koneiden käyttöä sekä valvontaa. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja puuntyöstöstä, mutta voit olla myös metallipuolen osaaja. Piirrustusten lukutaito on vain plussaa tässä tehtävässä.

Työssä onnistumisessa auttaa aikaisempi kokemus CNC - koneistuksesta sekä kokemus eri kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä työssäsi. Työtäsi tukee parhaiten konepuusepän ja / tai kone- ja metallialan koulutus. Suomen tai englannin kielen taito on välttämätön. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, luotettava ja tarkka. Olet myös aktiivinen tekijä sekä uuden oppija ja fyysinen kuntosi on hyvä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä, ja haluatkin kuulua osaksi Mirror Linen positiivista porukkaa.

Tarjoamme vakituisen työn huippuporukassa. Sinulla on käytössäsi Mirror Linen vaihtelevat etuisuudet kuten tykysetelit, Firstbeat -mittaukset ja välillä voit hemmotella itsesäsi hierojalla. Tässä yrityksessä pidetään huolta henkilöstöstä ja heillä onkin käytössä työntekijälähettiläs-tiimi, joka järjestää aktiivisesti erilaista tyky-toimintaa.

Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7–15.30) ja iltavuoroissa (klo 11–19.30). Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä Mirror Linen omille kirjoille. Huomioithan, että tarvitset liikkumista varten auton työpaikan sijainnin vuoksi.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 15.8 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Monia Pöllänen, 050 592 8816, monia.pollanen@personalhuset.fi ja Sanni Silkkari, 040 189 2770, sanni.silkkari@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: puuteollisuus, CNC - koneistaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477463
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki