Haemme asiakaspalvelijaa Palloilukeskukseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2021

Olisiko aika ottaa askel kohti uusia mahdollisuuksia työrintamalla? Oletko iloinen henkilö, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja tykkäät kun saat työskennellä itseksesi? Jos, tässä voi olla seuraava paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Joutjärven Palloilukeskus Oy:lle asiakaspalvelijaa hallityöntekijän työtehtäviin vastaamaan tilojen siisteydestä ja asiakaspalvelusta.

Toivomme Sinulta reipasta ja oma - aloitteista työotetta. Olet sydämeltäsi asiakaspalvelija, ja tartut toimeen työssäsi. Olet vastuullinen ja luotettava tekijä, joka tykkää pitää paikat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisinä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja oragnisoimaan tehtäviäsi.

Työssäsi otat vastaan asiakkaita iloisella otteella ja huolehdit liikuntatilojen puhtaudesta sekä siisteydestä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 13 - 22 välillä. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä Palloilukeskuksen omille kirjoille. Työtä on tarjolla ainakin ensi vuoden toukokuun loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavien asiakkaiden parissa, ja työn missä voit kehitää talon toimintoja. Käytössäsi on keskuksen kuntosali ja pelihallit. Käytössä on Mara alan tes. 

Odotamme sinulta hygieniapassia. Plussaa tässä tehtävässä on aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja puhtaanapitotehtävistä. Olipa työ tai koulutustaustasi mikä tahansa, niin tässä tehtävässä on kuitenkin tärkeintä halu oppia ja tehdä uusia asioita.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 21.10 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-  ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: asiakaspalvelu, kassatyö, puhtaanapito, siivous

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501176
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti