(Poistunut julkaisusta)

Haemme ASENNUSVASTAAVAA Sanka Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018Työn kuvaus:
  Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys. Meillä on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Sittemmin olemme keskittyneet laadukkaiden suihkutilakalusteiden valmistamiseen ja niiden markkinointiin omalla Sanka-tuotemerkillämme.
Suihkutilakalusteiden valmistajana olemme saavuttaneet vakaan markkinajohtajan aseman Suomessa. Toimitamme suihkutilakalusteita vaativiin julkitiloihin, kuten hotelleihin, asuinrakennuksiin ja vapaa-ajan kohteisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomessa tehtyjen luksusristeilijöiden valmistajat. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu Sankan suihkutilakalusteilla.
 
Haemme asiakasyrityksellemme Sanka Oy:lle ASENNUSVASTAAVAA määräaikaiseen työsuhteeseen Loviisaan. Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi kaksi kuukautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti.
 
Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidon ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat sopeutua hyvin uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin. Olet pitkäjänteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omalla osaamisellasi ja innokkuudellasi työnkuvaasi.
 
Odotamme Sinulta:
• teknistä koulutustaustaa tai vastaavaa käytännön kokemusta
• rakennustyömaakokemusta
• piirustusten lukutaitoa
• kokemusta kalusteiden asennuksesta
Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta työmaan asennusprojekteista, sekä matkustusvalmiutta ja ajokorttia. Lisäksi edellytetään englannin kielen taitoa ja joustavuutta toimia nopeallakin aikataululla.
 
Toimit asennusryhmän kymppinä ja vastaat työssäsi eri projekteihin liittyvistä kalusteasennuksista yhdessä oman tiimisi kanssa. Kalusteasennuksia tehdään eri paikkakunnilla projektikohtaisesti. Valvot kalusteasennukset sekä tarvittaessa osallistut myös itse asennuksiin. Työmaareklamaatioiden selvittäminen ja niihin vastaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Tarvittaessa pääset osallistumaan myös tuotantotyöhön.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat ja kattavan perehdytyksen työhösi.
 Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Suvi Blomqvist p.040 635 7649 tai suvi.blomqvist@adecco.fi Hakuaika päättyy 23.04.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asennusvastaava


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka