(Poistunut julkaisusta)

Haemme ammattitaitoista elementtiasentajaa
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Oletko elementtiasennusten erikoisosaaja? Haluatko tehdä töitä huippuammattitaitoisessa porukassa? Jos, hae töihin! Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista elementtiasentajaa. Työ tapahtuu pääasiassa Etelä-Suomessa rakennus- ja teollisuuskohteissa. Odotamme sinulta vahvaa osaamista elementtiasennusten työtehtävistä. Olet ammattilainen, jolle hyvä työnjälki on kunnia-asia. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, olet sosiaalinen ja mukava työkaveri. Työtä tehdään pienissä porukoissa, joten tiimitaidot on oltava hallussa. Tässä tehtävässä työ tapahtuu erilaisilla työmailla, betoni- ja teräselementtirunkojen asennus- ja valutöissä. Kuvien lukutaito on plussaa ja työturvallisuuskortti on välttämätön. Tarjoamme työtä huippuosaajalle huippuporukassa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vakituiseen työhön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme www.personalhuset.fi. Voit liittää hakemuksellesi myös erillisen saatekirjeen ja/tai ansioluettelon. Hakuaika päättyy 27.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katja Suomalainen, p. 050 592 5575 / katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: teollisuus, betoni, elementtiasentaja