Haemme ammattitaitoisia konesalityöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2021

Pidätkö monipuolisista työtehtävistä ja viihdyt teollisuuden nopeatempoisessa ympäristössä Jos, saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme Asiakkaallemme Konesalityöntekijöitä Heinolaan. Asiakkaamme valmistaa laadukkaita valaisimia. 

Tehtävääsi kuuluu erilaisia työvaiheita. Toimit puusepän osastolla, jossa on aihioiden ja varjostimien työstöä. Hallitset työssäsi niin sirkkelit kuin jyrsimetkin eli koneiden käyttö on hallussa. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä toimimisessa. Puusepäntaidot ja työkokemus on valtava plussa tässä tehtävässä. Olet työssäsi tarkka ja nopea, sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä halua oppia uusia asioita. Kaikki alan kädentaidot ovat pelkkää plussaa. 

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työsuhteen (vuoden loppuun), mutta tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyrityksellemme. Työ on päivätyötä. Palkkaus on puusepänteollisuuden tessin mukainen. Kuntosali on kaikkien työntekijöiden käytössä sekä tarjolla on hierontaetu. Tässä porukassa on myös mukava työskennellä! Selvitäthän etukäteen, että pääset kulkemaan hyvin työpaikalle.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 23.9.2021 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575 katja.risu@personalhuset.fi.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 Avainsanat: puuseppä, koneen käyttö, jysintä, hionta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498372
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Hollola, Lahti, Nastola