Hae työtehtäviä Vanerin tuotannon oppisopimusohjelma
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Kaipaatko uutta suuntaa urallesi? Oletko omatoiminen ja motivoitunut opiskelemaan vanerin tuotannon osaajaksi? Hae oppisopimusohjelmaamme!

Etsimme tulevaisuuden vaneriammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimusohjelmaan UPM:n Pelloksen vaneritehtaille Mikkeliin.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista työtehtävistä, sillä koulutus sopii nimenomaan sellaiselle, joka oppii parhaiten tekemällä. Jos sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen ja teet päätöksiä tarvittaessa nopeasti, sovit koulutukseemme hyvin.

Millaisesta koulutuksesta on kyse?

Erittäin monipuolisesta. Palkallisen työssäoppimisen aikana pääset työskentelemään vuoroissa vanerin valmistuksen eri vaiheissa ja varmistamaan, että asiakkaamme saavat laadukkaita WISA®-vanereita sovitusti.

Kahden vuoden koulutukseemme kuuluu työssäoppimisen lisäksi oppisopimuspäivärahan alaisia lähiopetusjaksoja. Teoriakoulutuksista vastaavat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset ammattilaiset. Oppisopimuskoulutuksen käytyäsi saat puuteollisuuden ammattitutkinnon.

Pelloksen tehtailla työskentelevä,  aiemmin 20 vuotta asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt Sanna Matinen kertoo koulutuksesta näin:

”Arvostan palkallista käytännön koulutusta, koska en varsinaisesti ole mikään koulunpenkillä istuja. Vaikka olin pitkään ollut toisella alalla, pääsin haastatteluun ja koulutukseen. Nyt minulla on vakituinen työpaikka vanerityöntekijänä.”

Voit lukea Sannan koko tarinan täältä ja tutustua koulutukseemme tarkemmin osoitteessa www.upm.fi/oppisopimus.

Miksi minun kannattaa hakea teille?

Työ on mielekästä. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Tiimit ovat työstään innostuneita ja motivoituneita. Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehittymismahdollisuudet ovat hyvät. Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä. Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstä huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Mitä odotatte minulta?

Aloitetaan iästä: sinun on oltava täysi-ikäinen. Sovit meidän porukkaamme hyvin, jos olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja motivoitunut kehittymään vaneriosaajaksi. Kuulemme mielellämme ajatuksiasi siitä, miten voisimme kehittää vaneritehtaidemme työkulttuuria ja -tehtäviä.

Työssä ei tarvita erityistä fyysistä voimaa, joten työ sopii mainiosti niin naisille kuin miehille.

Jos sinulla on jo jokin ammatillinen peruskoulutus takataskussasi ja työkokemusta puuteollisuuden tehtävistä, olemme siitä iloisia. Voit kuitenkin hakea meille, vaikka ammatillista tutkintoa ja työkokemusta metsäteollisuuden parista ei vielä olisi.

Tämä mahdollisuus kiinnostaa minua! Miten toimin?

Hienoa! Voit jättää hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 8.10.2021 mennessä.

Jos kaipaat lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja työtehtävistä, voit soittaa koulutusyhteyshenkilö Jani Räisäselle arkisin kello 13–15. Tavoitat Janin numerosta 040 580 2036.

Jos sinulla on kysymyksiä hakujärjestelmäämme liittyen, voit olla yhteydessä HR-palvelukeskukseemme sähköpostise careers@upm.com tai puhelimitse 020 414 6600.

Lyhyesti meistä:

Teemme korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. Vaneriliiketoimintamme liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019, ja meillä työskentelee on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1 300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaamme sijaitsevat Mikkelissä, Joensuussa, Savonlinnassa ja Kouvolassa. Meillä on myös vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa. Lue lisää: www.wisaplywood.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot