(Poistunut julkaisusta)

Hae työmaainsinööriksi/insinööriharjoitteluun PK-seudun työmaille
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme asiakkaillemme työmaainsinöörejä vakituisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti kesän ajaksi harjoitteluun. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja kauttamme haetaan jatkuvasti työmaainsinöörejä. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (esim. Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus). Hae paikkaa, kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, me avaamme sinulle ovet sopiviin paikkoihin. Yhdellä hakemuksella saat siis useita mahdollisuuksia.

Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta, tarvitsematta mennä ruohonjuuri tasolle mikäli et halua. Työmaainsinööri toimii työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laatii yleisaikatauluja ja hoitaa työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu usein myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus tehdään luonnollisesti suoraan asiakkaamme kanssa. 

 

Mitä odotamme sinulta?

- Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).

- Myös vasta valmistumassa olevat hakijat huomioidaan, mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä töitä osa-aikaisesti opiskelun ohella.

- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä kantaa vastuuta.

- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuden kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin tilanteestasi riippuen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

- Saat yhdellä hakemuksella kontaktin moneen rakennusalan yritykseen.

 

 *Lue harjoittelupaikan etsimisestä Värväämön blogi tästä linkistä.*

 

Haku on helppoa. Lähetä CV tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Sonjan saat kiinni myös Whatsappilla!

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Haku päättyy 28.2.2019.