(Poistunut julkaisusta)

Hae työmaainsinööriksi / projekti-insinööriksi PK-seudun työmaille
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Rakennusalan insinööri (AMK/DI), kiinnostaako sinua enemmän numerot ja aikataulut kuin esimiestyö? Sitten työmaainsinöörin/projekti-insinöörin rooli voisi olla sopiva sinulle. Haemme asiakkaillemme työmaainsinöörejä vakituisiin työsuhteisiin tai vaihtoehtoisesti kesän ajaksi harjoitteluun. Teemme yhteistyötä useiden rakennusalan yritysten kanssa. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (lue lisää tästä linkistä).

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus tehdään luonnollisesti suoraan asiakkaamme kanssa. Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta. Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laadit yleisaikatauluja ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu usein myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua.

Eikö omalta paikkakunnalta löytynyt työnjohtoharjoittelupaikkaa? Nyt viimeistään kannattaa harkita myös PK-seutua, täällä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen. Pääkaupunkiseudulla on useita opiskelija-asuntoja vapaana, tarkemmin voit tutustua Hoasin sivuilla tästä linkistä.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri / projekti-insinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Kesätyö tai vakituinen työ

 

 TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).

- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä kantaa vastuuta.

- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

 

MITÄ ME TARJOAMME?

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

 

 *Lue tästä linkistä, miten autoimme Habia löytämään harjoittelupaikan.*

 

Haku on helppoa. Lähetä CV tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 5.5.2019