(Poistunut julkaisusta)

Hae tuotantotyöntekijäksi Raumalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
 

Oletko etsimässä uusia haasteita tuotannon työtehtävien saralta? Haluatko päästä tekemään työtä monipuolisessa työnkuvassa siistissä työympäristössä?  
Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Raumalle. Työtä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin valmiutta myös vuorotyöskentelyyn.
Työtehtäviisi asiakkaallamme kuuluvat koneiden käyttö ja laadunvalvonta sekä tarvittavat kokoonpano- ja pakkaustehtävät.
Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työnkuvasta, johon sisältyy kuitenkin myös rutiineja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi. Olet työntekijänä tunnollinen ja joustava. Sinulla on jo ehkä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai kiinnostusta alaa kohtaa.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa siistissä työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 6.11.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  RAUMA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma