(Poistunut julkaisusta)

Hae oluenpanijaksi Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018Työn kuvaus:
  Oletko innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut työskentelemään elintarviketeollisuudessa tai oletko jo alan ammattilainen?
Haemme asiakasyrityksellemme Laitilaan oluenpanijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesästä, joten mikäli sinulla ei ole vielä esimerkiksi kesätöiden jälkeen suunnitelmia, tartu tilaisuuteen! Työtä tehdään 3-vuorossa ja viikoittainen työaika on 40h / viikko.
Panimotyöntekijänä olet vastuussa oluen valmistuksen eri vaiheista. Huolehdit työssäsi aikataulutetun ja laadukkaan tuotantoprosessin sujumisesta. Tehtäviisi kuuluvat koneiden käyttö ja valvonta sekä pesujen suorittaminen ja muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.  Prosessin eri vaiheet ovat pääosin itsenäisesti tehtäviä, mutta tueksesi saat ammattitaitoisen työyhteisö ja perehdytyksen tehtävään.
Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoista ja reipasta asennetta työntekoon. Olet tarkka, kiinnostunut tekemästäsi työstä ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet itseohjautuvasti.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työmahdollisuuden vahvan brändin omaavassa yrityksessä. Mukava ja sitoutunut työyhteisö odottaa sinua Laitilassa!
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään viimeistään 30.6.2018. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana.
Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Oluenpanija


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen, 040 635 7833


Toimipaikka:  Rauma