(Poistunut julkaisusta)

Hae nyt sähköasentajaksi Laitilaan vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaallemme Laitilaan vahvistusta kunnossapitotiimiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan elo/syyskuussa 2018. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy.
Työ sopii sinulle, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-/ automaatioasentaja) sekä jo hieman aikaisempaa kokemusta alasi työtehtävistä. Sinulla on positiivinen ja reipas asenne sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Työntekijänä olet tarkka ja oma-aloitteinen ja sinulla on mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Voit kuitenkin vaikuttaa itse työaikaan, sillä työtä voi tehdä myös liukumatyönä.
Kunnossapitotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden ja kiinteistön asennus-, kunnossapito - sekä ennakkohuoltotehtävät. Tehtävässäsi sinua tukee ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi. 
Kunnossapitotyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuus vaihtelevaan ja monipuoliseen työnkuvaan sekä kehittää ammattitaitoasi erilaisissa tehtävissä. Työhösi saat osaavan muun huoltotiimin ja kannustavan työympäristön tuen.
Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.08.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kunnossapitotyöntekijä


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma