(Poistunut julkaisusta)

Hae nyt leipomotyöntekijäksi!
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko etsimässä uusia haasteita? Haluaisitko työskennellä ja kartuttaa työkokemustasi elintarvikealalla? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Etsimme nyt usealle eri asiakkaallemme työntekijöitä leipomoalan työtehtäviin Turun alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjolla on sekä keikkatyötä että osa-aikaisia ja kokoaikaisia työmahdollisuuksia. Työvuorot ovat vaihtelevia riippuen työtehtävistä. Tarjolla on päivävuoroa, iltavuoroa ja yövuoroa, riippuen työtehtävistä ja omasta halukkuudestasi.

Asiakasyrityksemme ovat vakaavaraisia yhtiöitä, joissa on mukavat, osaavat ja reippaat työyhteisöt. Asiakasyrityksemme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja erilaisia. Työtehtäviisi saattavat kuulua esimerkiksi pakkaaminen, keräily, pakkauskoneenhoito tai taikinanteko.

Toivomme hakijoiltamme hieman elintarvikealan kokemusta tai koulutusta, mutta nämä eivät ole välttämättömyys, sillä työssä menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio, reipas työasenne sekä ahkeruus. Toivomme hakijoiltamme myös yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä rutiininsietokykyä. Hakijalla tulee olla hygieniapassi. Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 28.7.19. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi