(Poistunut julkaisusta)

Hae nyt juomanvalmistajaksi Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018Työn kuvaus:
  Oletko innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut työskentelemään elintarviketeollisuudessa tai oletko jo alan ammattilainen?
Haemme asiakasyrityksellemme Laitilaan juomanvalmistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesästä, joten mikäli sinulla ei ole vielä esimerkiksi kesätöiden jälkeen suunnitelmia, tartu tilaisuuteen! Työtä tehdään 2-vuorossa ja viikoittainen työaika on 40h / viikko.
Työtehtäviisi sisältyy monipuolisia juomanvalmistuksen tehtäviä. Tehtävässä seuraat mm. juomanvalmistuksen eri vaiheita reseptien mukaisesti sisältäen esimerkkisi juomaerien sekoittamisen ja suodattamisen. Juomanvalmistajana seuraat ja valmistat myös käymistuotteita. Prosessin eri vaiheet ovat pääosin itsenäisesti tehtäviä, mutta tueksesi saat ammattitaitoisen työyhteisö ja perehdytyksen tehtävään.
Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoista ja reipasta asennetta työntekoon. Olet tarkka, kiinnostunut tekemästäsi työstä ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet itseohjautuvasti.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työmahdollisuuden vahvan brändin omaavassa yrityksessä. Mukava ja sitoutunut työyhteisö odottaa sinua Laitilassa!
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään viimeistään 30.6.2018. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana.
Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Juomanvalmistaja


Sijainti:  LAITILA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma