Hae myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Rainmakerille Torreviejaan
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko myynnin moniosaaja, asiakaspalvelun rautainen ammattilainen tai vasta haaveilemassa urasta asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä? Piteletkö vaivatta useampia lankoja käsissäsi ja löytyykö sinulta luontaista ratkaisukykyä, sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja tehdä lisämyyntiä tavoitteellisessa ympäristössä? Hienoa - jatka siinä tapauksessa lukemista!

Mikä Rainmaker?
Rainmaker on suomalainen myynnin palveluita, contact center -palveluita sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 2000 työntekijäämme tekee päivittäin myynti ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia kohtaamalla päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti verkossa, chatissa ja puhelimitse. Opit kanssamme kohtaamisista, myynnistä, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä. Me panostamme työntekijäkokemukseen ja sitoutuneisiin ihmisiin ja teemme töitä sen eteen, että meillä ihmiset voisivat rakastaa työtään.

Rainmaker Torreviejassa
Toimipisteemme Torreviejassa aloitti toimintansa keväällä 2018 tavoitteenaan mahdollistaa monipuolisia urapolkuja työntekijöillemme. Tyytyväinen työntekijä on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava tiimi sen mahdollistaja. Haluamme toimia työnantajana vastuullisesti ja luotettavasti panostamalla määräaikaisten työsuhteiden sijaan pitkiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja tarjoamalla työntekijöillemme paikallista palkkausta korkeamman palkkatason. Tavoitteenamme vuodelle 2021 on kehittää ja kasvattaa toimintaamme laajentamalla tekemistämme myynnin konsepteista asiakaspalvelun konsepteihin.  

Painotamme vahvan taustan ja kokemuksen sijaan asenteen ja kehittymishalun tärkeyttä, mikä mahdollistaa urapolkujen tarjoamisen yksilölliset vahvuudet ja intressit huomioiden. Voit aloittaa urapolkusi oppimalla meillä ammattimaisesta myyntityöstä. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus edetä myynnillisiin asiakaspalvelu konsepteihin talon sisällä. Tarvitset vain halun, me koulutamme sinut perusteellisesti ja tuemme onnistumistasi työssäsi antamalla kaikki muut työkalut onnistumisellesi. 


Haluatko osaksi menestystarinaamme? 
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Rainmakerilla? Jatkamme mielellämme kanssasi keskustelua aiheesta. Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Halutessasi kuulla lisää meistä vastaamme kysymyksiisi WhatsAppilla, sekä puhelimitse arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana p. +358404864511 / Annika.  


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot