(Poistunut julkaisusta)

Hae kokoonpanotyöntekijäksi Laitilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Laitilaan kokoonpanotyöntekijää. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on hyvät jatkotyöllistymismahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme tarpeen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä tehdään 3-vuorossa. Myös kesätyöntekijät huomio! Haluatko kerryttää työkokemusta teollisuuden parista?

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut tarkkuutta vaativasta ja vaihtelevista kokoonpanotehtävistä siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä 3-vuorossa ja olet työntekijänä joustava ja huolellinen.

Työtehtäviisi kuuluvat kokoonpanotyöntekijän tehtävät asiakasyrityksemme tiloissa. Saat työhösi perehdytyksen eikä aikaisempi kokemus kokoonpanotehtävistä ole välttämättömyys. Työhösi saat myös ammattitaitoisen ja ystävällisin tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaan heti, sillä käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana. Tehtävän viimeinen hakupäivä 08.05.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.