Hae kesätyöntekijäksi teollisuuden tehtäviin
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Onko asenteesi kohdillaan ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan mahtijengiin ja saada kokemusta teollisuuden alalta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Kokemusta kerryttämässä kokoonpanossa? Työnkiertoa tuotannon tehotiimissä? Prosessien parissa piilossa porotukselta? Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin asiakkaillemme Keski-Pohjanmaan alueella. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi prosessien, teollisen tuotannon, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa – löydä oma paikkasi jättämällä hakemus nyt!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Ajattelemme, että jokaisesta voi hyvällä asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Muutamat erityisominaisuudet saattavat kuitenkin heittää sinut kärkihakijoiden joukkoon:

Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä.

Palo teknisiin askareihin. Jos huolto- ja korjaushommat saavat näppisi polttelemaan, voisit viihtyä teollisuuden töissä.

Tekniset opinnot. Opiskelet teknistä alaa kuten tuotanto-, kone- tai sähkötekniikkaa tai olet ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija. Voit olla myös 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.

Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.

Valmius joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.

Suomen kielen taito.

Kortit ja luvat. Joissain tehtävissä edellytetään B-ajokorttia, työturvakorttia ja vaikkapa nostureiden sekä trukin käsittelytaitoa.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot