(Poistunut julkaisusta)

Hae kesätyöntekijäksi Munax Oy:lle!
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee 90 työntekijää.

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Munax Oy:lle monipuolisiin elintarvikealan tehtäviin. Työt alkavat toukokuun alussa sopimuksen mukaan ja päättyvät heinä/elokuussa 2019. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus koneiden käytöstä teollisuudessa katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten pakkaamokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, olethan reippaasti yhteyksissä, niin kerromme lisää! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 24.03.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. 040 635 7833