Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Oletko positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan huippujengiin ja saada monipuolista kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta tulevaisuutta varten?

Hae Baronalle kesätöihin!

Täyden kympin kesäkokemus kokkina? Jännittävä juhannus jäätelömyyjänä? Hurmaava hellekesä hotellissa? Bestein kesä baarihommissa? Haemme innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia hotelli- ja ravintola-alalle. Kaipaamme osaajia esimerkiksi Restelille (Burger King ja RAX), saaristokohteisiin, festareille, kahviloihin/ravintoloihin sekä hotelleihin!

Mitä odotamme sinulta

Etsimme niin kokopäiväisiä tekijöitä kuin keikkatyöntekijöitäkin, eli tarjolla on joustavasti eri vaihtoehtoja! Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle!

Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Täysi-ikäisyys. Ravintola-alan paikkoihin etsitään lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä

Reipas asenne: olethan can do -asenteella varustettu ja valmis tsemppihenkeen hektisinäkin päivinä!

Kielitaito: etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti. Ruotsin kieli katsotaan eduksi!

Vaadimme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot