(Poistunut julkaisusta)

Hae hitsaajaksi Poriin, Welder to Pori area
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  Oletko etsimässä uusia haasteita ja kiinnostunut työskentelemään hitsaustehtävissä? Haluatko päästä työskentelemään siistissä työympäristössä ja vaihtelevissa työtehtävissä?  
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Poriin hitsaajaa. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on liukuva. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta tehtävässä on hyvät jatkomahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme tarpeen mukaan.
Työ sopii sinulle, jos olet etsimässä pitkäaikaista työtä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta sekä osaamista MIG- ja TIG-hitsauksesta. Työntekijänä olet huolellinen, tarkka ja joustava. Omaat positiivisen asenteen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Ohutlevyosaaminen ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa kirkkaan materiaalin mig- ja tig -hitsaus. Päivittäiseen työhön kuuluu myös teknisten piirustusten lukua. Työnkuvaa on mahdollisuus muokata ja laajentaa oman osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.
Tarjolla on mahdollisuus päästä osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä sekä isoa ja sertifioitua taloa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja siistissä työympäristössä hyvillä laitteilla ja joustavalla työajalla.
Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään viimeistään 11.11.2018. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.  Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.
 
We are looking for welder for our client company in Pori. The job will start as soon as the right candidate is found and lasts 6 months with the possibility for extension. The working hours are 40h / week in day shift. 

Criterions:

Previous experience in MIG or TIG welder , experience of welding stainless steel would be a plus.
ability to read technical drawings
ability to work independently as well as part of team
As a person you are flexible, motivated and reliable
Finnish skills (at least satisfactory)
We're offering you the possibility to work with a varying task and high-quality equipment. This opportunity to work in a friendly working environment and have a long-term job opportunity.
Please apply for the position latest by November 11,  2018. For more information contact HR Consultant Roosa Lehtonen p. 040 635 7833.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Hitsaaja


Sijainti:  PORI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma