(Poistunut julkaisusta)

Haastatteluun ilman ajanvarausta: tuotanto ja logistiikka
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Hei sinä työnhakija tai uusien haasteiden etsijä! Haluatko ottaa askeleen kohti työllistymistä tai uuden työpaikan löytämistä tuotanto- tai logistiikan tehtävistä tai kiinteistöpalvelualalta? Nyt sinulla on mahdollisuus edistää työllistymistäsi omatoimisesti. Etsimme suomenkielentaitoisia, reippaita tekijöitä keikkatöihin ja vuokratyösuhteeseen asiakkaillemme.

Järjestämme Adeccon Tikkurilan toimipisteellä avoimia pikatyöhaastatteluja logistiikan ja teollisuuden työpaikkoihimme torstaisin lokakuun loppuun saakka. Työhaastatteluun voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoitusta. Riittää kunhan otat kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä mahdolliset työtodistukset ja CV:n mukaasi.

Haastattelua tehostaaksemme olisi myös mukavaa, jos jättäisit tietosi järjestelmäämme täyttämällä tämän ilmoituksen hakemuksen.

Mikäli olet siis työnhaussa, niin tule torstaina klo 13 osoitteeseen Vernissakatu 1, 01300 Vantaa.

Huomioithan, että riippuen haastateltavien määrästä, haastattelua saattaa joutua odottamaan. Mikäli olet siis kiireessä, eivätkä aikataulumme juuri torstaina kohtaa, sovimme kanssasi haastatteluajan jollekin toiselle päivälle.

Tervetuloa!

Adecco Vantaan teollisuus- ja logistiikkatiimi