(Poistunut julkaisusta)

Häämediamyyjä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Pohjoismainen kustantamo Bridal Magazine Group on yli 20 vuoden ajan auttanut hääpareja heidän hääsuunnitelmien teossa. Bridal Magazine Groupin pääkonttori sijaitsee Ruotsin Uddevallassa. Ensimmäinen painettu lehti ilmestyi Tanskassa vuonna 1993, ja nykyisin kustantamon häälehtiä julkaistaan Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Oletko aivan innoissasi, kun postiluukusta kolahtaa kutsu häihin? Ovatko häät kuuluneet aina lempijuhliisi? Oletko myyntihenkinen ja tarttuuko innostuksesi helposti muihinkin? Saatat olla etsimämme henkilö!


Etsimme nyt Bridal Magazine Groupille

HÄÄMEDIAMYYJÄÄ

Tehtävässä olet vastuussa omista asiakkuuksista ja pääset hoitamaan myyntiprosessia kokonaisuudessaan.

Työpäiväsi kuluvat monipuolisten tehtävien parissa, joihin kuuluu kotikonttorilta työskentelyä, asiakastapaamisia ja matkustamista. Tartut tuumasta toimeen ja kontaktoit jo olemassa olevia sekä potentiaalisia asiakkaita puhelimitse. Myyt hääliikkeille ja jälleenmyyjille korkealaatuisia mainospaikkoja ja seuraat myynnin toteutumista. Tavoitteenasi on rakentaa vahvoja asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Työpäiviisi kuuluu ajoittain myös toimituksellisia töitä sekä häämessuosallistumisia ja niiden organisointia. Tämä tehtävä siis sopii sinulle, jos nautit häähumun taiasta!


Oletko sinä hakemamme henkilö?

Onnistut mediamyyjän tehtävässä, mikäli sinulla on vahva halu ja kyky tehdä vaikutus ihmisiin. Sinulla on palava kiinnostus myyntiä kohtaan ja tavoittelet pitkäaikaisia asiakassuhteita. Omaat voittajan mentaliteetin ja nautit tilanteista, jossa pääset haastamaan itseäsi. Sinulle onkin tyypillistä asettaa itsellesi korkeita tavoitteita, työskennellä vauhdikkaasti, oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Ennen kaikkea oma persoonallisuutesi tuo työhösi juuri sinulle ominaiset mausteensa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös ajokortti vaaditaan. Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus media-alalta.


Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Pääset mukaan kehittämään Bridal Magazine Groupin kansainvälistä liiketoimintaa monipuolisessa, luovassa ja hauskassa työssä, hyvässä tiimissä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle myös myynnin koulutuksia.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa. Kerro siis meille, miksi olisit loistava vahvistus Bridal Magazine:in joukkoon! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Mediamyyjä (ID 6066). Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin HR-konsultti Anna-Greta Marttila agm@temp-team.fi