(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoitteluun Tampereelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

 Hae haalariharjoitteluun Tampereelle

 

Oletko 1. tai 2. vuoden rakennusalan opiskelija ja etsit kesän ajaksi haalariharjoittelu-paikkaa? Tarjoamme tänäkin kesänä useita kymmeniä haalariharjoittelupaikkoja ympäri Suomea. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa, joten kauttamme työskennellessä pääset itsekin vaikuttamaan, millaisille työmaille päädyt.

Haalariharjoittelu on pakollinen osa AMK/DI opintoja ja suoritetaan yleensä 1. vuoden jälkeen (toisinaan myös 2. vuoden jälkeen). Haalariharjoittelussa pääset tekemään työmailla ruohonjuuritasolla tapahtuvia töitä. Haalariharjoittelun kautta pääset paremmin sisään työmaan toimintaan ja pystyt hyödyntämään oppimaasi opiskelujen lisäksi myös tulevissa harjoitteluissa ja työelämässä.

Haalariharjoittelut sisältävät usein avustavia tehtäviä. Vastuullasi voi olla työmaan siisteydestä huolehtiminen, työpisteiden tavaroiden järjestäminen tai logistiikassa avustaminen. Osa harjoittelijoista voi päästä ammattilaisen apupojaksi/tytöksi oppimaan kädestä pitäen tärkeitä rakentamisen taitoja.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Aitoa halua oppia lisää rakentamisesta
  • Reippautta hoitaa myös likaisempia ja ei-niin-kivoja töitä (näitä riittää työmailla)
  • Eniten odotamme asennetta! Ei ole väliä, jos sinulla ei ole vielä kokemusta, asenne ratkaisee! (Suuri plussa on kuitenkin jos olet aiemmin työskennellyt rakennuksilla, silloin mahdollisuutesi työllistyä on paljon paremmat!)
  • Työturvakorttia

 

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Meillä ei ole tarjolla ”katselemis-harjoitteluita”, vaan oikeasti työn tekemistä
  • Pientä apua opiskelijaelämään: maksamme aina vähintään TES:n mukaista palkkaa, myös harjoitteluista
  • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan siihen, millaisilla työmailla työskentelet
  • Rennon ja kunnollisen meiningin: emme piilottele toimistolla pikkutakkien takana, vaan juomme kanssasi kahvit niin kuin työkavereilla on tapana!

Hakemuksen voit täyttää ”Hae paikkaa” -linkistä. Voit olla yhteydessä suoraan Saaraan, p. 0400 321 504, saara.antila@varvaamo.fi. Saat yhteyden myös Whatsappilla!

 

Haku on auki 31.3.2019 asti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti!