(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoitteluun tai työnjohtoharjoitteluun Raide-Jokerille kesäksi 2020
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme kesätyöntekijöitä.

Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Kesäharjoittelijana osallistut monipuoliseen infrarakentamisen työnjohto- tai asennustehtäviin kehittyvän ja asiantuntevan työyhteisön jäsenenä.

Voit olla joko opintojesi loppusuoralla tai alussa oleva tulevaisuuden tekijä, sillä lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, kokemuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme sinulta sopivaa teknistä koulutusta. Olet esimerkiksi infra tai rakennusalan opiskelija.

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-7545665.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Radiokatu 3, Helsinki