(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoitteluun kesäksi Helsinkiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme haalariharjoittelijoita kesäksi 2020 ympäri Suomea. Haalariharjoittelu on suunnattu rakennusalan AMK/DI opiskelijoille. Haalariharjoittelu on pakollinen osa opintoja ja suoritetaan yleensä 1. ja 2. vuoden jälkeisinä kesinä. Toimimme yhteistyössä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja autamme löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Maksamme harjoitteluista aina vähintään TES:n mukaista palkkaa.

Haalariharjoittelun tarkoituksena on oppia tekemään ruohonjuuritason töitä sekä tuntemaan työmaan toimimista. Harjoittelun kautta pääset paremmin sisään työmaan arkeen ja pystyt hyödyntämään oppimaasi tulevissa opinnoissa, harjoitteluissa ja työelämässä. Haalariharjoittelu koostuu useimmiten avustavista tehtävistä, joita ovat esim. työmaan siisteydestä huolehtiminen, materiaalien järjesteleminen, logistiikassa avustaminen ja ammattilaisen apuna oleminen.


TYÖTEHTÄVÄ: Haalariharjoittelu
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00700, Helsinki
TYÖN KESTO: Harjoittelun aloitus ja kesto katsotaan aikataulujesi mukaan


TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Käynnissä olevia rakennusalan AMK/DI opintoja
- Aitoa halua oppia lisää rakentamisesta
- Reippautta hoitaa myös likaisempia ja ei-niin-kivoja töitä (näitäkin riittää työmailla)
- Eniten odotamme asennetta. Ei ole väliä, jos sinulla ei ole vielä kokemusta, asenne ratkaisee!

 

MITÄ ME TARJOAMME:

- Meillä on tarjolla oikeaa TYÖHARJOITTELUA, ei ”katselemis-harjoitteluita”
- Rahallista avustusta opiskelijaelämään: maksamme aina vähintään TES:n mukaista palkkaa
- Työvaatteet ja -varusteet, työterveyshuolto järjestettynä ensimmäisestä päivästä lähtien
- Tuemme kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia: jokaista 40 työtuntia kohti tarjoamme virikesetelin, järjestämme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia
- Rennon ja kunnollisen meiningin: emme piilottele toimistolla pikkutakkien takana, vaan juomme kanssasi kahvit niin kuin työkavereilla on tapana!
- Vastuullisia kesäduuneja! Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää osoitteessa www.kesaduuni.org.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, haku päättyy 31.03.2020. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250, sami.joulamo@varvaamo.fi
-Aleksandr Skretov, 040 030 5521, aleksandr.skretov@varvaamo.fi

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.