(Poistunut julkaisusta)

Haalariharjoittelijoita rakennusalalle, kesä 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Ura käyntiin haalariharjoittelusta! 

Me WorkPowerilla rekrytoimme edelleen kesälle 2020 haalariharjoittelijoita Tampereen ja sen lähialueiden työmaille!

Haalariharjoittelu suoritetaan yleensä rakennusalan AMK/DI opintojen 1. ja 2. vuoden kesinä. Haalariharjoittelussa pääset näkemään kentältä rakennusalan eri vaiheita, ja tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaisena sekä tukee opintojen edistymistä. Haalariharjoittelun työtehtävät ovat vaihtelevia ja työkohteetkin saattavat vaihtua kesän aikana. Työmaita haalariharjoittelun aikana on n. 1 – 5. Työmaiden vaihtuminen antaa mahdollisuuden nähdä erilaisia työvaiheita sekä kohteita uudis -ja saneerauspuolelta. Haalariharjoittelu kauttamme on loistava tilaisuus verkostoitua rakennusalan yrityksiin. Työtehtävät haalariharjoittelijana vaihtelevat aikaisemman kokemuksen ja tietysti rakennustyömaiden vaiheiden mukaan. Haalariharjoittelijalta odotetaan valmiutta tehdä aputöitä kuten kanto- ja raivaustöitä.

Työkokemusta haalariharjoittelijalta ei vaadita, vaan sitäkin tärkeämpää on motivaatio kehittää itseään rakennusalan ammattilaisena ja omalla urapolulla eteenpäin. Eduksi tässä työtehtävässä on hyvä fyysinen kunto ja auto helpottaa kulkua työkohteisiin. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Harjoittelujakso alkaa kesä – heinäkuussa sopimuksen mukaan ja kestää n. 1-3kk.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org. Viime vuonna kauttamme työllistyi n. 80 haalariharjoittelijaa ja jälleen paikkoja on avoinna koko kesän!

Vielä et ole myöhässä! Täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet. 

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Jasmi Friberg p. 0406462426 ja Jenna Rantanen p. 0406679544

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 24M€.

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, haalariharjoittelu, raksa, työmaa, rakennusmies, tampere, pirkanmaa