Haalariharjoittelija, Viinijärven alueurakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme haalariharjoittelijaa Joensuun seudun kunnossapitopalveluiden Viinijärven alueurakkaan kesäksi 2022.  

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haalariharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtäväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten viherhoidosta, päällysteenpaikkauksesta, liikennejärjestelytöistä, sillantarkastuksista ja liikennemerkkien asennustöistä. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun. 

Tehtävässä pääset tutustumaan kunnossapitourakan vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työyhteisössä. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. Harjoitteluohjelman kautta sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä Destiassa.

Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille, mutta töiden ajoitus on sovittavissa sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Joensuussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet AMK:n teknisen alan 1.–2. vuosikurssin opiskelija (esim. infrarakentaminen, liikennetekniikka, tuotantotalous, ympäristötekniikka, puutarha-ala, rakennusala). Toivomme myös, että olet ahkera ja oma-aloitteinen. Työ edellyttää tieturva 1, hätäensiapu ja tulityökortin pätevyyksiä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia, jotta pääset liikkumaan hyvin työkohteiden välillä. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Kimmo Hattuniemi, 040 631 5617 (arkisin klo 12–15) tai kimmo.hattuniemi@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Joensuu

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot